עד לאחרונה היו למעשה רק שני סוגים של גליצרין בשוק העולמי: 1) גליצרין גולמי 30-80% (נוזל חום כהה, לרוב בעל ריח מיוחד) - זהו גליצרין גולמי גולמי עם כמות גבוהה של זיהומים, כולל אורגני. מקור 2) גליצרין מזון או תרופתי 95-99% הוא גליצרין שעבר תהליך זיקוק (נוזל סמיך שקוף בצפיפות גבוהה). לסוג זה של גליצרין יש איכות מעולה, אך יחד עם זאת, עלות גבוהה, שכן תהליך הזיקוק הוא מאוד אנרגטי ויקר כלכלית. עבור תעשיות רבות המשתמשות בגליצרין בפורמולציות של מוצריהן, הגורם המכריע הוא דווקא הצבע והריח של הגליצרין. במקרה זה, לצפיפות ולפרמטרים אחרים אין ערך כה גדול. טכנולוגיית טיהור הגליצרול שלנו מבוססת על שיטת ספיגה ומיקרו סינון משיק. מומחי חברתנו פיתחו ציוד ייחודי המאפשר לקבל גליצרין טכני מובהר ומעודן, כאשר עלות הציוד ועלויות התפעול נמוכות בהרבה, בהתאמה, עלות הגליצרין נמוכה בהרבה. טכנולוגיה זו משמשת בהצלחה חברות העוסקות בייצור חומרי חיטוי, חומרי חיטוי, צבע ולכה, ייצור תוספי מזון לגידול בעלי חיים וכו'. אם אתה מעוניין בשאלת טיהור גליצרול, פנה אלינו כבר עכשיו ועם המומחים שלנו ישמח לספק לך מידע מפורט יותר.